sobota 29. března 2014

45. Čína, 46. Mexiko, 47. Rusko

Už je to zase nějaká doba, co jsem zveřejňovala pohledy z Postcrossingu. No jo, já vím, chtěla jsem je sem hodit dřív, ale prostě jsem se k tomu tak docela nedostala. Spamování fanfiction mi zabíralo moc času, to víte. =D
Ale teď už je sem dávám, bez obav. A v nejbližších dnech sem hodím i ty pohledy, co mi přišly teď, když jsem obnovila posílání. Jo, pár jich už doma mám. Ale dneska tu mám ještě ty starý, co jsem vám už dávno, dávno slíbila. A mimochodem, tentokrát jsou všechny moc hezký a všechny patří k mým nejoblíbenějším. Tak se na ně mrkneme, co vy na to?


Co na to říct? Je to Garfield. Komiksovej Garfield. Komiksovým Garfieldem u mě nikdy nemůžete nic zkazit. A tenhle pohled je celkově hrozně pěknej, má takovej zvláštní, dalo by se říct perleťovej efekt. A mám ho fakt dost ráda. =)

Tenhle pohled mě těší prostě už jen proto, že je to Mexiko. Povšimněte si, prosím, nijak extrémně vysokého čísla. Vždycky mi to udělá velkou radost, když mi dorazí pohled z nějakýho takovýho docela neobvyklýho státu. A tenhle je moc krásnej, pestrej a větší než obvyklý pohledy... Prostě jo, udělal mi tehdy velkou radost. =)

A na závěr jeden jednoduše krásnej kočičí pohled z Ruska. Pro kočky platí totéž, co pro Garfielda, prostě s nima nemůžete nic zkazit. A tahle je vážně naprosto nádherná... =)

1 komentář:

  1. Jůůůůůůů <3 Ten první :3 Já bych nikdy neřekla, že budu tak ulítlá přes barvičky, ale fakt mě zaujal nejvíc :D A Garfield je sladkej :3 A jinak jsou roztomilý všechny^^

    OdpovědětVymazat