pondělí 26. srpna 2013

34. Německo, 35. Japonsko, 36. USA, 37. Kanada

Tak jsem si nějak uvědomila, že vám zase už docela dlouho dlužím várku pohledů z Postcrossingu, za což se vám velice omlouvám a svoji chybu okamžitě napravuju. Dneska tu ještě mám dva pohledy, co jsem našla po návratu z hor, a další dva, co mi dorazily hned po tom víkendu. Jsou to čtyři pohledy, co se mi vážně líbí, dva z nich přímo zbožňuju. Za vteřinku pochopíte proč... =)


Naprosto luxusní Německo. Na první pohled je ten pohled sice obyčejnej, ale na druhej už tolik ne. Úhel, v jakým je ta fotka pořízená, jí dává zvláštní kouzlo. Ta obloha je přímo fascinující. A celkově je prostě krásnej. A v reálu ještě lepší. =)

Tak jo, asi nemusím říkat, že tohle je můj absolutní favorit. Haló, je to PÁN PRSTENŮ, a toho já miluju. A navíc Aragorn a LEGOLAS, a ty dva já co? Miluju. A taky jedna z mejch oblíbenejch scén z Návratu krále. Tak schválně, kdo mi tenhle pohled závidí? Já bych si ho rozhodně záviděla. Vážně, jen těžko mi můžete udělat větší radost než něčím takovým. (Ale s Arwen byste to dorovnali...)

A další Garfield do mojí pohledový sbírky. Na rozdíl od toho minulýho, tenhle je komiksovej, ne filmovej. Což je dobře, komiksovýho mám tisíckrát radši. (Pokud nemluvíme o tom filmovým plyšákovi na mojí posteli, toho miluju.) Takže vážně nemůžu říct, že by tenhle pohled nepotěšil... =)

Říkám to rovnou, fotka tohohle kanadskýho pohledu je příšerná. Ale fotil ho posílající a já byla líná to přefotit a upravovat a tak dále, takže je tu prostě takhle. V reálu ten pohled vážně není tak příšerně modrej. Je to úplně normální krajinka se zelenou travou, modrou oblohou a modrou vodou. A je pěknej, fakt... =)

1 komentář:

  1. Jůůůůů :3 Krásný jsou, všechny čtyři (i když jsem si ten poslední v mysli trochu upravila :D). Závidím :3

    OdpovědětVymazat