sobota 8. června 2013

20. Německo, 21. Velká Británie, 22. Nizozemí, 23. Bělorusko

Po delší, no, hodně dlouhý době jsem tu zase s jedním Postcrossingovým článkem. Tenhle měsíc byl co do pohledů vážně hodně divnej. Nejdřív přišly za skoro tři týdny tři pohledy (v týdenních intervalech), aby jich pak během tří pracovních dní dorazilo dalších pět. Na jednu stranu to bylo fajn, na druhou bych si těch pět radši rozdělila do víc dní, protože teď vím, jelikož jsem tři pohledy v převisu a 'dostala' jsem už asi za všechny registrovaný pohledy poslední dobou, že budu nějakou dobu běhat ke schránce zbytečně. A něky příští týden bych se navíc měla deaktivovat, abych zamezila možnosti, že mi pohled přijde během víc jak tejdne, co budu pryč kvůli MoRu. Don't like.

Každopádně, mám tu teď osm pohledů, co jste ještě neviděli. A vzhledem k tomu, že tolik se mi jich do jednoho článku házet nechce, mám tu pro vás zatím čtyři. A ty další čtyři dorazí výhledově...


Z Německa dorazil nepokrytě reklamní Garfield. Pisatel dokonce sám napsal, že tenhle pohled byl zadarmo u DVD s Garfieldovským filmem. Ale tak co. Je to Garfield. A i když mám radši toho kreslenýho... Je to GARFIELD. A ten se mi prostě líbí.

Velká Británie. Viděla jsem nejdřív zadní stranu a už jsem se chtěla radovat. Pak jsem to otočila. Je to pohled od dětí z pátý třídy. Vzadu se vyptávaly na spoustu věcí ohledně Česka. Snažím se to chápat. Je to fajn, že se děti snaží poznávat svět posíláním pohledů, ale co se takhle trochu snažit, no? Dřív ta třída posílala pěkný pohledy Cambridge, ale teď asi přešli na tyhle hrůzy. Trvalo mi celej den, než jsem se dokopala, abych ho zaregistrovala. A tejden, abych ho nahrála. No, už vím, kterej pohled bude na dně krabice. Na tohle nemá totiž ani kapradí z USA...

Oproti tomu tenhle pohled mi udělal vážně radost. Moc krásná kočka z Nizozemí. Jako obvykle, v reálu ten pohled vypadá ještě o něco líp než na fotce. Je vážně kouzelnej. I když kolem tebe teda nemá bílej rámeček...

A dneska na závěr jsou tu tři čičiny z Běloruska. I když pohled sám o sobě není dvakrát zajímavej, ty kočky na něm jsou vážně krásný. Vykrmený, zdravý... Jo, tenhle pohled potěšil. =)

2 komentáře:

  1. Ten první pohled teda fakt nezávidím :D Taky jsme kdysi posílali v Postcrossingu pohledy se třídou - dokopala nás k tomu učitelka AJ, bohužel to bylo v šesté třídě a jenom jeden rok, a tehdy mě to moc nezajímalo. Ale ty kočky jsou pěkný. :)
    Já teď moc neposílám, a tomu odpovídá i ten počet přijatých pohledů - dorazil jenom jeden z Ukrajiny, ale docela hezký. =) Zatím se teda neobtěžuju se zveřejněním, když je jenom jeden, ale doufám, že jeich brzy bude víc. (Momentálně mám na cestě 3 plus ty do Číny a Ruska, co už byly přesunuty do "Expired" :( Nezbývá mi než doufat, že dojdou.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oprava - ten druhý :D Už mi to nemyslí :D Ten první je docela dobrej :D

      Vymazat