sobota 23. března 2013

Prvních pár na místě určení

Víte, nevěřila bych, jakou radost může člověku udělat jen fakt, že jeho pohled přeletěl polovinu světa, jen aby někoho někde potěšil. I když, ony stačej jen tři stovky kilometrů. Prostě, to, že vám někdo napíše, že ano, dorazil a ano, potěšil... Je to moc fajn pocit. Vážně.

Jo, první pohledy z postcrossingu dorazily tam, kam měly. V úterý ráno došlo Německo. V úterý navečer zase Ukrajina. A rovnou jsem si i vylosovala další adresy, ve středu napsala pohledy a sjela s nima na poštu. Byla jsem tam pozdě, takže poslaný byly až včera, ale nevadí. Bylo to Německo a Bělorusko.

Ve čtvrtek navečer dorazil, k mému velkému překvapení, pohled do Ameriky. Docela jsem na to zůstala zírat. No, tak fajn, řekla jsem si, a losla novou adresu. Ukrajina. No, to tu dlouho nebylo. Mají rádi kočky. Klika, že zrovna ten den jsem pár pohledů s kočkama nakoupila. To byla prozíravost, co? Takže ráno jsem jela hodit do schránky další pohled.

A v pátek večer,čili jen před pár hodinama, dorazil pohled do Brazílie. Novou adresu jsem zatím nelosovala, stejně ho nebudu házet dřív než v pondělí, tak je jedno, jestli si to vylosuju dneska, nebo třeba až v neděli ráno. I když jsem zvědavá. Ale je zbytečný mít oficiálně pohled na cestě dva dny, než ho vůbec hodím do schránky, no ne? I když, jo. Jsem HODNĚ zvědavá, kam budu posílat dál.

No, takže z prvního losování je na cestě už jen Rusko. A do Ruska to prej vždycky trvá s klidem tak měsíc. Ale tak co už. Budu trpělivě vyčkávat.

Jestli chcete vědět, jak vypadaly pohledy, co jsem poslední dny posílala, mrkněte se pod perex...


Tohle je ten, co šel do Běloruska. Já vím, není nic extra, ale... Je to Hradec. A já fakt neměla nic lepšího, co bych mohla poslat...

 A tohle je druhej do Německa. Adresátka chtěla pohled města. Tak jsem v trafice vybrala tenhle. Fotka je dost mizerná, ale líp to prostě nevyšlo.

No, a tady je ta 'kočičí' Ukrajina. Je to pro rodinu, jejíž kočka vypadá úplně jako ta, co je na obrázku vlevo. Ví někdo, co je to za plemeno? Já to z hlavy nevím a hledat se mi to nějak nechce. Ale každopádně je moc hezká. Tak doufám, že jim udělá radost...

3 komentáře:

  1. aaa take veci ako to posielanie pohladnic su strasne super^^ :D (len ja som leniva na to:D)

    a macky by som tipovala na ragdoll :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem podlehla pohledování :) Je to krásný, jak může člověka potěšit kousek papíru...
    Akorát s kupováním pohledů je to tady (ač v hlavním městě) docela bída...tak furt posílám Prahu, tu mají všude, narozdíl od zvířátek nebo tak... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kočičky jsou děsně cuute :)

    OdpovědětVymazat