středa 20. srpna 2014

Simíkování

Tak jo, rozhodla jsem se založit další rubriku, která nebude nikoho zajímat, to máte radost, co? =D Inspirovala jsem se u Melanie a Hanyuu-hime a rozhodla jsem se taky pochlubit svojí rodinkou v Sims 3.

Víte, se mnou a Sims je to takový všelijaký. Mám blbej zvyk, že rozehraju rodinu, nějakou dobu za ni hraju, pak mě napadne další geniální nápad na rodinu, rozehraju rodinu... A tak pořád dokola. Tak doufám, že když budu příhody zrovna týhle rodiny zveřejňovat, donutí mě to od ní neutíkat.


Pokud jde o moje další hrací zlozvyky, myslím, že v téhle hře se mi je povedlo docela slušně eliminovat. Obvykle se snažím vymýšlet pro Simíky jména nějak tematická (takže jsem třeba pojmenovávala Simíky podle postav z Doctora, ehm), což ale vede k tomu, že se moc snažím přizpůsobovat jejich osobnost, budoucí povolání a podobně. Taky k tomu, že mě docela rychle přestane bavit pro ně ty jména vymýšlet. A docela často se mi pak opakují vlastnosti. A když už se neopakují kvůli tomu, jak jsem Simíka pojmenovala, tak aspoň kvůli tomu, že mám prostě tendenci vybírat pro ně pořád totéž. A to je pak co? Nuda.

Proto jsem se rozhodla vzít tuhle hru trochu jinak. Pokud jde o jména, náhodně je losuju na behindthename. (A rozhodla jsem se používat jména anglická, protože... No, protože se mi prostě chtělo.) Pokud jde o vlastnosti, tak když pomineme tu moji počáteční Siminku (u níž jsem se prostě nechala inspirovat jménem a vzhledem, co jsem jí vnutila, chuděrce), nechávám je vždycky, ale vážně vždycky, náhodně vylosovat hrou. A můžu říct, že zatím je to vážně docela zajímavé. A rozhodně vidím i vlastnosti, co bych sama nikdy nevybrala. Ale to předbíhám.

Tak jo, asi se na to vrhneme, ne? Jen takový menší úvod.

Náš příběh začíná v městečku Moonlight Falls, což je, aspoň oproti jiným městům v Simím světě, na první pohled poměrně ponuré a neutěšené místo. Ale zato ho obývá hromada nadpřirozených bytostí, což je na jednu stranu taky fajn, ne? (Nadpřirozený Simíky mám ráda, ano.)

 Aria Ilbert, obyvatelka domku. Seznamte se.

Aria je dramatická ambiciózní workoholička a navíc perfekcionistka s lehkým spánkem. A taky je čarodějka, ale to jen tak mimochodem. Kariéru si buduje v obchodním odvětví. Jejím životním příním je stát se ředitelkou. Pardon, netuším, jak přesně se to přání jmenuje ve hře, ehm...

 A tohle je Pearlie, její kočka.

A tohle je její koště. Košťata jsou cool.

Kuchyň, prozatím jen velice jednoduše a levně vybavená. Její domek jsem stavěla od základů (a je to na něm vidět), takže s financemi byla malinko na štíru.

Ložnice (se spící Pearlie), opět jen jednoduše vybavená. Koupelnu vám ukazovat nebudu. Je mrňavá a prostě se nedá pořádně vyfotit. Pardon.

Aria se zapojuje do běžného života. Miláčku, kdybys místo toho, aby sis po telefonu stěžovala na neumytý nádobí, to nádobí radši umyla...

Tohle je Oscar Nash. Aria ho potkala v knihovně, když už ve městě žila pěkných pár dní. Nedá se říct, že by si padli do oka hned, ale zapamatujte si ho, ještě bude důležitý.

Ehm, ne, ne kvůli tomuhle. Ano, Aria je těhotná, ale Oscarova práce to není. Tohle je spíš výsledek takového... Menšího a citově ne zcela podloženého úletu, abych tak řekla.

 Ach, ano, za to dítě je zodpovědný tenhle Simík. Jmenuje se Derek. Aria ho potkala v posilovně. A vyspala se s ním o pár dní později při prohlídce divadla. Bez komentáře.

Víte, proč jsem si DOOPRAVDY vybrala Moonlight Falls? Protože má takový... Velmi specifický systém dopravy. Tohle, prosím, je LLAMA. Ano, je to budka. Je to budka, co vás teleportuje do jiné podobné budky ve městě. Většina z nich má normální barvu. Ale před nemocnicí stojí takováhle. Taky jste se na první pohled zamilovali? Jo, a když už jsme u nemocnice...

Tohle je Tracy Ilbert. Je zlomyslný a nesnáší přírodu. Taky má rád růžovou barvu. (Mezi náma, kdybych byla kluk jménem Tracy a měla ráda růžovou barvu, asi taky nejsem zrovna happy.) Prosím, ignorujte prozatímní stav jeho pokoje. Peníze, peníze, peníze. A taky tak trochu lenost. Ale brzo jsem se vrhla na menší přestavbu.

Ehm... Jo. Říkala jsem, že Tracy má rád růžovou? =D

4 komentáře:

  1. Keď tak na to pozerám... prečo som to nikdy nehrala? O.o :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem věděla, že taky jednou začneš něco takovýho zveřejňovat! :D Rodina je super, kluk co se jmenuje Tracy, no... :D
    (Jaký všechny dodatky a kolekce máš?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tak víš jak, je přece Tracyho tygr, tak snad aspoň pár kluků jménem Tracy je. Přísahám, že jsem dávala náhodně losovat z klučičích jmen, fakt! =D A seznam dodatků kdyžtak napíšu do dalšího článku... ;)

      Vymazat