pátek 10. května 2013

18. Indonésie, 19. Portugalsko

Au, au, au. Tohle mě bude bolet. Je mi to naprosto jasný. Jo, tenhle tejden byl veskrze chudej co do počtu pohledů (došel mi jen jeden v úterý a jeden dneska), ale co se týče zemí byl absolutně luxusní. Pokud jde o ten počet, hádám, že si nemůžu stěžovat. Přece jen teď posílám jen jeden pohled týdně (i když v pondělí hodlám poslat výjimečně dva), takže jich logicky nemůže být na cestě ke mně zase tolik. Pokud jde o ty země, ani by mě NENAPADLO stěžovat si. Ani jedna není zase tak obvyklá. A jedna je momentálně nejvzácnější, co mám. Takže se na ty dva pohledy mrkneme, ju?


Zmínila jsem se, že ten nejvzácnější je taky zároveň jeden z nejhezčích, co jsem zatím dostala? Tohle je prostě nádhera. Jak můžete vidět, z Indonésie zatím odešlo jen něco přes padesát tisíc pohledů, a já měla tu kliku, že jeden šel ke mně. Že tenhle překrásnej šel ke mně. Přísahám, když jsem ho vytáhla ze schránky, zůstala jsem chvíli jen zírat, protože tohle je... Wow. A jako minule u polární záře, i tady platí, že fotka tu pravou krásu pohledu ani zdaleka nevystihuje...

A tohle je dnešní Portugalsko. Není to tak docela ošklivej pohled, to vážně ne. Vážně se mi docela líbí. Jen je trochu... zvláštní. A vypadá kapku staře. Ale je na něm kočka. I když trochu vykulená. Tak si vážně nestěžuju... =)

9 komentářů:

  1. Gratuluju, ta Indonésie je fakt super! :) Mně se před 2 roky ozvala nějaká slečna z Indonésie s žádostí o swap a dostala jsem taky krásný pohled. Můj vytoužený je pohled z Indie, ale to se asi nedočkám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale třeba jednou jo. Budu ti držet palce. =) Koneckonců, z Indie je odeslaných jen o necelý dva tisíce míň než z Indonésie, tak snad budeš mít štěstí... =)

      Vymazat
  2. Ten první je překrásný, mě osobně se tedy líbí oba :).
    Já bych konečně měla po registračním měsíci mít nárok na pár pohledů - chodí to strašně pomalu :|. Tak uvidíme, co nám z toho vyleze...
    Přála bych si odněkud ze severu Kanady :) a všude kde je krásná příroda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, nějakou dobu to trvá, než dorazí první pohledy. Taky jde o to, odkud jdou. Jestli si tě první vylosoval někdo z Ruska, tak si asi nějakou chvíli počkáš. =D Buď trpělivá, brzo určitě ve schránce něco najdeš... =)

      Vymazat
  3. Ta Indonésie je pěkná, v podobným stylu taky nějakou podobnou myslim mám :) Jinak se chci zeptat - kde v Hradci kupuješ pohledy? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, zatím jsem kupovala na dvou místech. V Relayi na hlavním nádraží, tam mají na výběr několik druhů pohledů Hradce, jeden z toho vážně hezkej, zbytek ujde. Ty jsou většinou za pět korun za kus. Případně na všechno ostatní můžeš jít do toho papírnictví, co je u podchodu naproti Centralu. Sice je tam mají příšerně nahuštěně v jediným stojanu, ale dá se tím prohrábnout a sehnat i moc pěkný. Pohádkový postavičky, kočky, psy, koně a podobně. Mají je většinou za tři, čtyři koruny. Případně by mělo (myslím, že taky za pět korun/kus) jít sehnat pohledy v Albi ve Futuru. Pokud chceš Krtka, tak jedině tam. =D Jinak ale nekupuju pohledy jen v Hradci, prakticky kdykoliv a kdekoliv se naskytnu poblíž větší trafiky nebo papírnictví, musím se jít aspoň podívat, jestli tam pohledy nemají. Kdyby ses dostala do Pardubic, určitě doporučuju papírnictví Pavlík, mají tam pohledů vážně hodně a moc hezkejch. =)

      Vymazat
  4. Indonésii závidím, z Portugalska mi už taky přišlo. Já měla týden na pohledy absolutně chudej, došel mi jen jeden z Německa (i když nádhernej), takže to zatím nezveřejňuju, zítra odesílám další dva a uvidíme, co bude s těmi, co jsem odeslala už minulej tejden (Francie, Holandsko). Ty do Ruska a Číny se pořád ještě neuráčily přijít -.- Teď budu posílat do Běloruska, tak snad tam to nebude tak zlý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bělorusko je většinou hodně rychlý, mně tam obvykle chodí do týdne. =) Teď je to tejden, co mám jeden na cestě, tak doufám, že brzo dorazí. =D Pokud jde o Rusko a Čínu, neztrácej naději, mně Čína dorazila po devětatřiceti dnech, první Rusko po sedmatřiceti, druhý Rusko jde už 26. Ono to dorazí, neboj. =)

      Vymazat
    2. Jo, dneska dorazily rovnou tři naráz, takže už mám článek, tak mrkni! :) http://pribehy-ode-mne.blog.cz/1305/11-nemecko-12-belorusko-13-moldavsko-14-rusko

      Mimochodem, můj do Ruska jde už 50 dní a Čína 45 :-/ Doufám, že to dojde.

      Vymazat