středa 10. dubna 2013

Posílááám...

Čistě upřímně, stojíte o to, abych vám sem dávala i fotky pohledů, co ode mě odchází, nebo byste radši, abych sem přidávala jenom ty, co mi dorazí? Já jen, jestli to vůbec někoho zajímá a já to sem nepřidávám zbytečně, víte jak.


No, prozatím tu ale dva, co jsem házela do schránky v neděli před odjezdem, mám. Příště je sem už cpát nebudu, když řeknete, že nemám. Takže jsou tu...

Tenhle cestuje do Německa. Paní, co má tři děti. Říkala jsem si, že by se jí třeba mohli zamlouvat Rumcajs, Manka a Cipísek... =)

A tenhle pro změnu putoval na Ukrajinu. Vážně, třetí pohled, co tam posílám. Už mě to skoro i přestává bavit, věříte?

7 komentářů:

  1. Mám pocit, že absolutně nevadí, když budeš vkládat i to, co posíláš ty. Teda mně ne. Každý si může nebo nemusí ten článek otevřít, a já je otevírat budu.. pokud je dál budeš pubikovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě uvidím. Možná se na to vykašlu, stejně se brzo začnu opakovat. A pak v tom budou leda zmatky... Asi to tu nechám exkluzivně pro to, co mi přijde. =)

      Vymazat
  2. A ještě jedna věc...
    Máš nějaké zkušenosti s poscrossingovou hrou TRAVELING NOTEBOOKS? Víš, o čem mluvím? Pokud ano, zajímal by mě tvůj názor na to... :) Protože o poscrossingu vím od tebe a je to úžasný projekt... :D Děkuji ti, Arvari... chytlas mě na další skvělej zájem. Minule to byla Jill, teď tohle...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musela jsem si to najít, abych pravdu řekla. =D Zatím jsem tyhle hry nijak nezkoumala, to až mě přestane bavit 'oficiální' Postcrossing, což zatím nehrozí. =D Ale myslím, že je to skvělej nápad. Jen se může kapku prodražit... =D

      Vymazat
  3. Já jsem zase posílala tři pohledy do Německa :D Taky mě to už štve :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako najednou? Nebo postupně, vždycky když předchozí došel? Já sice vypozorovala, že kdykoliv dojde jedno Německo, je jistý, že při příštím losování si vytáhneš další, ale jestli ti to losuje několik pohledů do Německa najednou, máš tam něco blbě zatržený... ;)

      Vymazat