neděle 28. dubna 2013

12. Německo, 13. Hong Kong, 14. Taiwan

Upřímně by mě zajímalo, kolik z vás mě po přečtení nadpisu chce přetáhnout něčím těžkým po hlavě. Doufám, že moc ne, mám svoji hlavu (v mezích možností) docela ráda. Krom toho, dneska bych ještě ráda něco napsala, a hádám, že na to bych ji mohla vcelku potřebovat. Každopádně, máme tu zase jeden výčet pohledů z Postcrossingu. Tenhle týden byl veskrze chudý. Asi bych se neměla divit, do včerejška ode mě nějakou dobu pohled oficiálně neodešel (jelikož Čína a Německo trčí kdesi v prostoru, s Ruskem nemůžu počítat ještě tak měsíc a zbylé tři pohledy, Ukrajina, Bělorusko a Taiwan, jsem posílala v pondělí, přičemž Ukrajina došla včera a Bělorusko dneska), takže na cestě ke mně jich taky nejspíš moc nebude. Vlastně jsem ještě v pátek byla oficiálně 'v převisu', kdy jsem měla víc přijatých než odeslaných, což teda spravily ty dva víkendový pohledy. Mám-li se přiznat, nepatrně mě to štve. Zejména to Německo, co je na cestě celých dvaadvacet dní... No nic. Tak se mrkneme aspoň na těch pár, co přišlo, ne?

Německo, jeden ze dvou pohledů, co jsem našla ve schránce ve středu. Není tak docela špatnej. Vyvolává ve mně silnou touhu jít se projít po horách. (Jsem divná, co? No jo, zodpovědnost házejte na slečnu Michaels...)

 Přiznám se, že na Hong Kong jsem zůstala docela zírat. Není to tak docela obvyklá země. Není ani extrémně vzácná, pravda, ale stejně. Navíc je to moc pěknej pohled. Krásná kočka...

 A na závěr páteční Taiwan. Nic extra, podle všeho je to čistě reklamní pohled, ale mně se docela líbí. Má příjemný barvy. Na obrázku je 'spešl' místní verze kafe, do kterýho je přimíchaná trocha oolong čaje. Zatraceně, to bych chtěla ochutnat...

5 komentářů:

  1. Taiwan by byl bez těch nápisů celkem skvělej...
    Německo zavádějící :) Jak by asi reagovala Jill, kdyby se dozvěděla, co všechno na ni házíš?
    Jen tak mimochodem... jak často asi posíláš pohledy? Že ti jich chodí tolik v tak krátkých intervalech :).

    OdpovědětVymazat
  2. taiwan sa mi nahodou velmi paci (mozno preto lebo nerozumiem napisom :D) :D a hongkongska macka je tiez pekna :D:D

    OdpovědětVymazat
  3. Mně teď přišla ze Singapuru, což taky není zas tak obvyklá země :) A přišla ještě jedna z Německa, což je tak obvyklá země, že bych ji už radši nevídala ve svých přijatých pohledech tak často :D
    http://pribehy-ode-mne.blog.cz/1304/6-nemecko-7-singapur-bonus

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou krásné, pohled z Taiwanu by se mi strašně líbil..Hlavně z těch dalekých zemí. Mi dneska přišel z Německa (neobvyklé, co? :D) a USA. Bohužel paní z USA strašně škrábe, a to doslova, takže jsem zatím ani nerozluštila z jakého státu či městečka mi píše..

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, nevěděla jsem, že to taky děláš :) Já jsem si včera uvědomila, že mám tolik pohledů z Německa a jen jeden přes postcrossing :D Z Twaiwanu mám přes swap jeden dřevěnej, obrázek nic moc, nějaká pláž, ale je to úžasný a ještě to vonělo dřevem, když to přišlo :)
    Hong Kong je fajn, já radši ale uvítám nějaký město nebo tak, když už se tam nemůžu podívat :)
    Taky mám poslaných mín než přijatých, i když jen o jedno. Ale štve mě Německo, je na cestě (jenom) 8 dní. Předchozí do Německa to oficiálně zvládl za 2 dny, ale já jsem zjistila, že ono se to trochu divně počítá. Den se počítá na 24 hodin, takže mi to vyšlo na ty dva a ne tři dny.

    OdpovědětVymazat