pátek 29. března 2013

První dva! (1. Čína, 2. Německo)

Tak jo. Od včerejška jsem příšerně nachcípaná. Měla jsem teplotu, bolí mě v krku, mám kašel, táhnou mě průdušky, brzo se mi nejspíš spustí rýma... No, prostě se mám nic moc. Ale dneska mi něco udělalo vážně velkou radost. Dneska KONEČNĚ dorazily první dva pohledy z Postcrossingu.

Oba odešly 22. 3., čili minulej pátek. Každej z úplně jinýho místa na světě. Jeden až z Číny, druhej prakticky 'odvedle', z Německa. Oba mi udělaly vážně velkou  radost. Vážně jsem doufala, že dneska něco dorazí, protože... Protože kdyby ne, znamenalo by to čekat až do úterý, a já byla fakt hodně netrpělivá a natěšená. Ale došly. A co já vím, třeba v úterý dorazí něco dalšího. =)

Tak co, chcete je vidět?


 Tohle je ten z Číny. Je mi jasný, že písmenka nepřečtete (ony se skoro nedají přečíst ani na pohledu samotným), ale já vám řeknu, co to je. Je to plánek Londýnskýho metra. =) To víte, mám na profilu napsáno, že mám ráda Londýn... =D

A tohle je pohled z Německa. Nápis prej znamená 'Přátelství. Jeden dobrý přítel je vzácný, dva dobří přátelé znamenají nezměrné bohatství'. Tenhle pohled se mi vážně hodně líbí. Ty kočky jsou dokonale rozkošný... =)

4 komentáře:

  1. Jé, ty kočky jsou vážně pěkný! :) (Promluvila velká milovnice koček :D) Já chci taky! :D
    Mimochodem, já jsem si teď vygenerovala adresu do Číny (šíleně dlouhá, nechápu, jak jsem to tam mohla napsat :D), do Německa (podruhé během jednoho měsíce :D) a do Ruska (rusky se sice učím, ale radši jsem to napsala v angličtině, abych se náhodou nesekla :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já jsem právě taky milovník koček. Mám v profilu mimo jiné i to, že bych chtěla kočičí pohledy, tak mě docela potěšilo, že na to fakt někdo kouká... =D
      Já zrovna dneska taky losovala, mám Nizozemí (kam jsem z devíti pohledů kupodivu ještě neodesílala, a to je prej jedna z nejčastějších zemí) a taky Čínu... =D Rusko mám už nějakou dobu na cestě a ještě nějakou dobu asi mít budu, prej tam jdou pohledy tak kolem měsíce... =/

      Vymazat
    2. Jo, taky jsem četla, že to tam jde dlouho :( Já to mám na cestě zatím jenom pět dní, takže ten měsíc si určitě ještě počkám, než to dojde.

      Vymazat
    3. Já už devatenáct, ale je pravda, že asi tři dny mi trvalo sehnat pohledy a odeslat to... =D

      Vymazat