pondělí 11. března 2013

No, tak... Ahoj?

Jste tady. Zatím je jen jeden způsob, jak jste se sem mohli dostat. Takže vy jste klikli na link u toho naštvanýho článku na mým původním blogu, co? No, vzhledem k tomu, že ten článek napíšu až po publikování tohohle, zadělávám si tak trochu na časovej paradox, ale, no, ehm... Čert to vem. Klikli jste. Jste tady. A já vás vítám.

Pokud mě znáte, nebojte, jsem to pořád já. Stejná, nezměněná Arvari. Ironická, kousavá potvora. Jen jsem změnila adresu. Trochu víc, než jsem měla původně v plánu, jenže jen samotný 'arvari' jako název blogu nebylo volný. Ále, k čertu s tím. Tak jsem prostě rudovláska. Koneckonců, no... Já jsem, tak co.

Mezi náma, tohle nebude dlouhej článek. Ani trochu ne. Vlastně ani pořádně nemám, co bych chtěla říct. Zatím. Možná krom 'omlouvám se za víceméně provizorní design, v nejbližsích dnech na něm zapracuju'. Krom 'z původního blogu se nic moc přesouvat nebude, vlastně jen pár bezvýznamnejch článků a možná fotky nějakejch ručně dělanejch věcí'. Krom 'pokud sem budete chodit, uděláte mi fakt, FAKT velkou radost'. Krom 'pokud jste můj stálej čtenář, mám vás ráda'.

To je asi tak... Všechno.

Jdu psát ten naštvanej článek.

Já řikala, že z toho bude časovej paradox...

15 komentářů:

  1. Kdybys nekecala, mně je jasný, že mě nenávidíš... proto mi činí tu nebývalou radost, když mohu Arvari pronásledovat napříč netem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ále, však ty víš, že tě mám ráda... Tebe obzvlášť. ;)

      Vymazat
    2. To je jen tím, že nám k sobě laděj vlasy :P

      Vymazat
    3. No, jak myslíš... =P XD

      Vymazat
  2. lajk!;) Taro, promiň, ale asi tě nemám ráda.

    (slíbila jsem že přijdu. unbidden.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že se s tím dovedu smířit... :D

      Vymazat
    2. Měj ji ráda, ona je vcelku hodná... XD

      Vymazat
    3. Vol slova, jaká vcelku hodná? Nejhodnější, nejzlatější a celkově naprosto k sežrání *kýv kýv*

      Vymazat
  3. Před chvílí jsem přispěla posledním komentářem na celém blog.cz u Tvého článku, teď už tam pro mě nemá cenu se ani přihlašovat. Tady je to přeci jen lepší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já se tam ještě přihlašovat zjevně budu, jelikož tam přece jen mám slušnou řádku oblíbenců. I když, kdyby se taky naštvali a zdrhli, docela mě potěší... =D

      Vymazat
  4. Jsi důvod mýho vstávání v pět ráno, víš to? Ale... asi to za to stálo, no :D A příště ti na tu smsku odepíšu i v takhle nekřesťanskou dobu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně odepiš, mně je to jedno. =P XD No, jsem každopádně ráda, že ti to za to stálo... =D

      Vymazat
    2. A doufám, že ti moje zdrhnutí udělalo patřičnou radost. =P

      Vymazat
    3. Jojo, i když v těch deset nebo kdy mě parádně vyděsilo a vykolejilo :D Měla jsem pak noční můru, honily mě fyzikální vzorečky...

      Vymazat