sobota 29. března 2014

45. Čína, 46. Mexiko, 47. Rusko

Už je to zase nějaká doba, co jsem zveřejňovala pohledy z Postcrossingu. No jo, já vím, chtěla jsem je sem hodit dřív, ale prostě jsem se k tomu tak docela nedostala. Spamování fanfiction mi zabíralo moc času, to víte. =D
Ale teď už je sem dávám, bez obav. A v nejbližších dnech sem hodím i ty pohledy, co mi přišly teď, když jsem obnovila posílání. Jo, pár jich už doma mám. Ale dneska tu mám ještě ty starý, co jsem vám už dávno, dávno slíbila. A mimochodem, tentokrát jsou všechny moc hezký a všechny patří k mým nejoblíbenějším. Tak se na ně mrkneme, co vy na to?

čtvrtek 27. března 2014

Trest: Kapitola 18

K čertu s osobními zápisky, asi tak bych to řekla. Místo nich tu pro vás mám pravidelný přísun Lokiho s Tonym. Já vím, že tu fanfiction skoro nikdo nečte, ale mě to poslední dobou tak moc baví psát... Pardon, pardon, pardon. =D Každopádně, dnes tu máme trochu emocionálně nestabilního Lokiho. Což je sice úplně normální Loki, ale... Ehm, prostě si to užijte, jo? =)

neděle 23. března 2014

Trest: Kapitola 17

Je docela pozdě v noci a já jsem fakt ospalá, takže s úvodem k téhle kapitole fanfiction se nehodlám zrovna dvakrát štvát. Zkrátka, navazujeme chvíli poté, co minulá kapitola skončila. Loki pořád nemá nejlepší náladu. A Tony taky není zrovna nejšťastnější. Vážně, zdá se to jen mně, nebo si ti dva umí krásně komplikovat životy? A neházejte to na mě, oni si žijí vlastním životem, vážně...

pondělí 17. března 2014

Trest: Kapitola 16

Poslední dobou mám docela potřebu vám sem tu fanfiction cpát víc, než by asi bylo záhodno. I když, kapitola za tři, čtyři dny, to není zas tolik, přiznávám. Ale stejně bych měla zpomalit, protože jestli takhle budu pokračovat, tak mi ty kapitoly rychle dojdou, protože poslední dobou jsem na psaní tak trochu kašlala, takže... Ale klid, mám jich ještě asi deset, takže akutní ohrožení dodávek vážně nehrozí, bez obav.
Teď si vy, co tu blbost čtete, hezky užijte tenhle díl. Aneb 'Tony Stark a ráno skoro poté'...

neděle 16. března 2014

We all change...

When you think about it, we're all different people, all through our lives. And that's okay, that's good, you gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be.

Ano, Arvari se konečně přiměla napsat ten článek, co už skoro týden slibuje. No jo, to víte, školní povinnosti spojený s příšernou leností ve chvíli, kdy ty povinnosti pár dní zase tak docela plnit nemusím. Tak nějak jsem namísto psaní článku radši courala po internetu, hrála si Sims, případně prostě a jednoduše čučela na filmy a seriály. Bylo to tak nějak... příjemnější.

čtvrtek 13. března 2014

Trest: Kapitola 15

Já vím, já vím, říkala jsem, že sem dám článek. Nebojte, já ho sem dám. Napíšu ho. Fakt. Hned zítra ho napíšu, protože jsem celej den doma, takže na to budu mít čas. No fakt. Věřte mi. Jsem... Arvari.
Každopádně, v mezičase tu máme ještě jednu kapitolu fanfiction. Snad se najde aspoň pár lidí, který to potěší. Nebo možná taky ne. A mimochodem, zase jednou navazuju na konec minulýho dílu, tak to vezměte na vědomí... =D

pondělí 10. března 2014

Trest: Kapitola 14

No jo, já vím, tentokrát to od poslední kapitoly pro změnu kapku trvalo. Pardon, prostě se to na mě nějak sesypalo ve škole a neměla jsem moc času blogovat ani tady, ani na psacím blogu. Mimochodem, jestli to stihnu, zítra tu můžete čekat konečně zase jeden článek deníčkového charakteru, namísto těch věčných kapitol fanfiction. Ale zatím... Loki a alkohol. Vážně musím říkat víc, abyste pochopili, že tohle bude docela fajn kapitola? =D

pondělí 3. března 2014

Trest: Kapitola 13

Jsem hodná autorka a mám tu pro vás novou kapitolu už tři dny po té minulé. Jsem dokonale smířená s tím, že to moc lidí nečte, ale těm, co ano, jsem vážně moc vděčná. =) A upřímně dofám, že se to líbí i těm nekomentujícím. =D V dnešním díle se podíváme na Lokiho první pracovní den. Tony má docela jasno v tom, jak se bude vyvíjet. Tak schválně, jestli Loki dostojí očekáváním... =)