čtvrtek 26. prosince 2013

Trest: Kapitola 5

Tak, děcka, já vím, že je to už nějaká chvíle, co jsem vám sem házela poslední kapitolu. Fakt se omlouvám, ale jak jsem psala, nevěděla jsem poslední dny, kde mi hlava stojí. Naprosto nestíhám. No, znáte to. Myslela jsem, že sem tuhle hodím třiadvacátýho, ale prostě to nevyšlo, takže... Prostě je tady teď. Tak snad se vám bude zamlouvat... =)

pondělí 23. prosince 2013

Ehehehe.... Jo.

Poslední dny fakt nevím, kde mi hlava stojí. Od čtvrtka jsem se pořádně nezastavila. Pořád něco na práci. Já se teda skoro nezastavila už předtím, kvůli škole, ale...

No, je toho zkrátka hodně. Ve čtvrtek jsem strávila celý odpoledne pečením cukroví (a sledováním Doctora Who), v pátek značnou část odpoledne taky pečením (a sledováním Doctora Who), v sobotu pěknej kus dne úklidem pokoje (a sledováním Doctora Who) a včera ještě větší kus dne úklidem a balením dárků (a sledováním Doctora Who).

Mezi řečí, za poslední čtyři dny jsem čtyřikrát viděla Day of the Doctor. Myslím, že mi z toho brzo začne přeskakovat. Teda, začne...

středa 18. prosince 2013

Trest: Kapitola 4

Abych se přiznala, tahle fanfiction mě docela baví. A je mi tak nějak i skoro jedno, jestli ji moc lidí nečte, píšu si to vlastně spíš sama pro sebe. Je to fajn, dostávat ten příběh z hlavy. Taková příjemná oddechovka.
Což teda neznamená, že nejsem vděčná těm, co to čtou. Vážně, díky moc, pokud mezi ně patříte. A ještě víc díky za vaše komentáře, ty vždycky potěší. =D Každopádně, čtvrtá kapitola je tady. Tak schválně, co bude ráno po Lokiho příchodu...

neděle 15. prosince 2013

Trest: Kapitola 3

Ehehehe, tak jo. Vypadá to, že to nebude zase tak hrozná fanfiction. Nepochybuju o tom, že má jistý svoje drobný chybky (já se na toho Iron Mana znova kouknu, slibuju, ale teď fakt nemám kdy!), ale jsem ráda, že se vám stejně líbí. Je to teprve pár dní od poslední kapitoly, ale stejně myslím, že je čas na další, no ne? Ta minulá skončila poměrně ošklivým cliffhangerem, takže... Asi chcete vědět, co že se to vlastně děje, co?
Tak přeju příjemné počtení... =)

středa 11. prosince 2013

Trest: Kapitola 2

Tak jo, první kapitola se setkala s docela fajn ohlasy (byly dva, dobře, ale nebuďme zbytečně nároční, že), takže je tu i druhá. Vzhledem k tomu, že pořád nemám čas napsat na blog normální článek, potěším vás aspoň tou. =D A doufám, že tentokrát je to s Tonyho sarkasmem aspoň o něco málo lepší. Minule se spíš tak nějak rozjížděl. Respektive já se rozjížděla. =D Slibuju, že se budu snažit lepšit... ;)

sobota 7. prosince 2013

Trest: Kapitola 1

Ehm, jo. Ahoj. Jak jsem už zmiňovala ve včerejším článku, tak nějak jsem se teda jakože rozhodla, že začnu psát fanfiction na Thora, respektive Avengers, respektive prostě a jednoduše Lokiho a spol. To víte, poslední dobou po tom trochu šílím a, ehm... Jo. Prostě tak. Holt jsem měla potřebu psát i něco ne tak docela vážnýho, něco čistě jen tak odpočinkovýho... A něco, u čeho nemusím vymejšlet postavy, ale prostě můžu využít ty, co mám ráda. Nebo taky zneužít, ehm. (Kéž by, proboha, kéž by.)
Takže... Jo. Mám tu zkrátka jednu takovou menší kapitolovku. Zatím ještě není dokončená, a nevím, kdy bude. Nehodlám ji zveřejňovat pravidelně, spíš když budu mít chuť. Ale bez obav, pár kapitol už mám, takže větší záseky by se konat neměly. A pokud mi nenapíšete, že je to největší sračka, jakou jste kdy četli, a že mám okamžitě přestat, tak to i dokončím. Když se vám to bude líbit, určitě to nenechám jen tak rozpracovaný, nebojte.
Každopádně, doufám, že se vám první kapitola bude líbit. Prosím, berte při čtení na vědomí, že se na ty filmy koukám v angličtině, čtu fanfiction v angličtině, prostě... No, českou terminologii užitou ve filmech nemám zase tolik zmáknutou. Snažím se, ale, no... Něco možná tak docela sedět nebude. Snad to moc nevadí.
A taky... Prosím, milost. Je to fakt moje první fanfiction na tohle téma. Dělám, co můžu. Vážně...

čtvrtek 5. prosince 2013

Já vám nevím...

Poslední dobou prostě není vhodná doba na blogování.

Vynechám to, že ve škole absolutně nestíhám, že teď o víkendu se nezastavím a že mi nejspíš brzo přeskočí. To ještě není tak zásadní problém. Pak jsou tu další věci, věci, o kterejch se mi nechce mluvit, ale prostě tu jsou a kazí mi náladu a berou chuť blogovat. Když se už dokopu, snažím se spíš psát na psací blog. Uznávám, že tomu poslední dobou taky moc nedám, ale přiznejme si to, to ani čtenáři.

Ehm, ale to zas sklouzávám někam, kam jsem nechtěla.

Jen jsem prostě chtěla říct, oficiálně říct, že nějakou dobu prostě asi nebudu pořádně psát. Tak jen abyste s tím počítali.

Ale pokud byste chtěli, no, pokud by vám to nevadilo, začala bych vám sem v dohledný době asi házet jednu fanfiction na Avengers. No dobře, kecám, je to o Lokim. Ale druhou hlavní roli má Tony Stark, takže, ehm... Jo. Jak chcete. Je to na vás.

Dobře, možná není. Jelikož to sem asi začnu házet stejně. Chápejte, abych publikovala aspoň něco.

Ale kdyby vám to MOC vadilo, tak řekněte. Vezmu to v úvahu...